Sans_titre_2_1.jpg

Planning

Thursday, February 4, 2021
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›9:00 (30min)
Welcome address and introduction
Marianne Simon-Oikawa (U. de Tokyo, UMR Thalim & CEEI)
›9:30 (1h)
› Salle Vasari
›9:30 (30min)
Contours and hollows of a concept: blank in Anne-Marie Christin's work
Hélène Campaignolle-Catel (CNRS / UMR Thalim & CEEI)
›10:00 (30min)
[visio] Naming the blanc: translating the Wolfgang Iser's concept of Leerstelle
Marie Kondrat (U. Sorbonne Nouvelle-Paris 3, CERC-EA 172 / U. de Genève)
› Zoom
›10:30 (20min)
›10:50 (10min)
›11:00 (30min)
White, space, interval? Exploration at the heart of speech
Violaine Anger (U. d'Evry Val d'Essonne/ CERCC)
›12:00 (30min)
[visio] The Conquest of Spaces: Inscriptions in Latin writing and “Blank Space” in the Middle Ages
Estelle Ingrand-Varenne (CNRS / Centre de recherche français à Jérusalem)
› Zoom
›12:30 (30min)
›13:00 (1h15)
›14:15 (45min)
›15:00 (30min)
[visio] Memory blanks and white pages
Liliane Louvel (U. de Poitiers / MSHS, Présidente IAWIS/AIERTI)
›15:30 (30min)
› Zoom
›16:00 (30min)
›16:30 (10min)
›16:40 (30min)
›17:10 (30min)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1